Ina Munksoe 

Velkommen til min høreklinik

Jeg hedder Ina Yazmin Munksø, og har drevet Høreklinikken Vestegnen siden den blev etableret i 2005. 
Jeg holder til i lyse og venlige lokaler i Friheden Lægecenter, Idrætsvej 101, 2650 Hvidore.

Lokalene ligger under samme tag som Lægecenteret, og er tilpasset både dårlig gående og mennersker i kørestol.

Jeg er udannet Audiologist og har erfaring fra både offentlig- og privatklinik siden 1998. Derfor har jeg den kompetence som skal til for at give dig det høreapparat som passer bedst til din hørelse og dit behov. 
Jeg vil også give dig den opfølgning og service som skal til for at du skal få bedst mulig glæde af dit høreapparat.  Ligeledes vil jeg sørge for, at du får de tilskud, som til enhver tid er gældende, fra de offentlige myndigheder. Er det første gang du erhverver høreapparater, er jeg også behjælplig med at finde en ørelæge nær dig, så du kan få en henvisning.
 
Klinikken er godkendt som leverandør af høreapparater med offentligt tilskud i Danmark (se dokument til højre, eller klik her).
 

Jeg opfatter alle forskelligt og derfor giver jeg mig også den ro og den tid der skal til, når der skal instrueres i brug og rengøring af apparaterne. Ældre mennesker og særligt demente, har brug for at tingene går stille og roligt. Flere demente ældre bor på plejehjem. Der er det personalet der tager sig af rengøring/betjeningen af apparaterne. 

Kontakt mig for en konsultation, hvad enten det gælder dårlig hørelse, eller beskyttelse for at undgå høretab.
Vederlagsfrit tager jeg gerne ud til plejehjem for at holde foredrag om vedligeholdelse og fejlfinding på høreapparater, således at man sparer tid og resurser på besøg i klinikken.

 

hoeretest bestil

 

Høreklinikken Vestegnen
er godkendt leverandør
af høreapparater.
prooven

Læs også vores persondatapolitik.
GDPR